Home

Vervoer paard

Huisdieren- en paardencrematorium Rotterdam is het eerste en daarmee oudste paardencrematorium van Nederland. Wij zijn gespecialiseerd in het vervoer van overleden paarden. Deze service wordt door heel Nederland uitgevoerd, 7 dagen per week.

Onze speciaal hiervoor ingerichte aanhanger beschikt over een hydraulische hijsinrichting, zodat het optillen en laden snel en professioneel kan worden gedaan. Er zijn altijd twee professionele medewerkers bij het laden en het vervoer aanwezig. Zij hebben affiniteit met paarden en zijn zich er ten volle van bewust dat er met uw overleden paard zorgvuldig moet worden omgegaan. De aanhanger wordt na het laden volledig afgesloten, om het dier  te onttrekken aan het zicht.

slider-3-1024x426

U kunt ook zelf uw paard of pony nog bij leven naar ons paardencrematorium in Rotterdam brengen. Het dier kan dan in de paddock bij het paardencrematorium ingeslapen. Als u dat wilt kunt u hierbij aanwezig blijven. U kunt hiervoor uw eigen dierenarts laten komen, of, als u dat liever heeft, gebruik maken van de diensten van de dierenarts waarmee het paardencrematorium samenwerkt voor het euthanaseren van paarden en pony’s. Vaak het is voor het dier minder stressvol om een vreemde dierenarts naast zich te hebben.